Dutchcolour is een bedrijf wat zich inzet in voor een maatschappij waar iedereen kansen heeft en iedereen de hulp krijgt die zij nodig hebben. Daarom hebben wij de week van het Rodekruis in de week van 3 tot 9 mei. In deze week doneren wij 10% van de omzet naar het Nederlandse Rodekruis.

Waarom deze datum? Op 8 mei 1828 is Jean Henri Dunant geboren. Henri’s werk form de basis van wat nu het internationale rodekruis is. Daarom staan wij stil bij zijn geboorte deze week.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als u een bestelling plaatst op onze website nemen wij dit automatisch mee in de omzet berekening. Aan de eind van de week kijken wij naar alle bestelling die zijn geplaatst tussen 3-mei-2021 om 0:00 en 9 mei 23:59. Wij nemen 10% van de omzet (totale omzet exclusief BTW) en doneren dit naar het Rodekruis.

Wilt u niks bij ons bestellen maar wel doneren? Dan kunt u direct via: https://doneer.rodekruis.nl/doneer

Wat als ik een backorder bestelling heb?

Backorder bestellingen worden mee gerekend in deze berekening.

Hoe weet ik zeker dat de donatie naar het rodekruis gaat?

Na dat de donatie week is afgerond publiceren wij een geanonimiseerde lijst van alle bestellingen die geplaatst zijn. De gegevens op deze lijst bevatten alleen tijdstip en datum van bestelling en bedrag excl. btw. Dit overzicht word naar het Rodekruis gestuurd die ons een donatie factuur door stuurt. Deze factuur inclusief bank afschrift zetten wij tegen die tijd online op de volgende platformen:

Ons twitter account: @Dutchcolour
Onze facebook pagina: Dutchcolour.facebook.com
Onze Telegram kanaal: @Dutchcolournotifications.

Heeft u vragen?

Vragen kunt u stellen via de email: info+donatieactie2021@dutchcolour.nl