Dutchcolour is een bedrijf wat zich inzet in voor een maatschappij waar iedereen kansen heeft en iedereen de hulp krijgt die zij nodig hebben. In het verleden hebben wij een week van het rode kruis gehouden en 10% van onze omzet gedoneerd. Nu gaan we dat weer doen. Van vandaag (27ste van februari 2022) tot 13ste van maart 2022 houden we een donatie actie voor de burger slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

We doneren in de periode van 27 februari 2022 0:00 tot 13 maart 23:59 10% van onze omzet (omzet EX VAT) en 20% van onze Gele en Blauwe imitatie bond omzet aan het Oekrainse rodekruis 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als u een bestelling plaatst op onze website nemen wij dit automatisch mee in de omzet berekening. We doneren de omzet van de week aan het begin van elke volgende week. Dus donatie voor bestellingen geplaatst tussen 28 februari en 6 maart worden op 7-8 maart gedoneerd.

Wilt u niks bij ons bestellen maar wel doneren?

Doneer via het internationale rodekruis: https://www.icrc.org/en/donate/ukraine

Doneer dirrect aan het Oekraïnse rodekruis: https://redcross.org.ua/en/donate/

Doneer aan het nederlandse rodekruis: https://doneer.rodekruis.nl/oekraine

Wat als ik een backorder bestelling heb?

Backorder bestellingen worden niet mee gerekend in deze berekening.

Hoe weet ik zeker dat de donatie naar het rodekruis gaat?

Na dat de donatie week is afgerond publiceren wij een geanonimiseerde lijst van alle bestellingen die geplaatst zijn. De gegevens op deze lijst bevatten alleen tijdstip en datum van bestelling en bedrag excl. btw. Dit overzicht word naar het Rodekruis gestuurd die ons een donatie factuur door stuurt. Deze factuur inclusief bank afschrift zetten wij tegen die tijd online op de volgende platformen:

Ons twitter account: @Dutchcolour
Onze facebook pagina: Dutchcolour.facebook.com
Onze Telegram kanaal: @Dutchcolournotifications.

Heeft u vragen?

Vragen kunt u stellen via de email: info+donatieactie2021@dutchcolour.nl